Вільне життя

«Пташине молоко»

5234

1,5 ст. ложки желатину;

білки з чотирьох яєць;

1,5 скл. цукру;

50 г шоколаду;

50 г вершкового масла.

Желатин замочити в ложці холодної кип’яченої води і залишити на годину для набухання. Яєчні білки збити з цукром до збільшення об’є­му маси вдвічі. Потім розтопити желатин, теплим влити його в білки і все це швидко і ретельно збити. Заздалегідь піднос вистелити фольгою. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло, залити цією сумішшю дно підноса і винести на холод. Коли маса застигне, вилити на неї білки з цукром і ще на кілька хвилин винести на холод. Наприкінці залити шоколадом верх, дати застигнути і розрізати на невеликі шматочки.

Фото з вільних джерел

Loading...

Про автора

Лілія Костишин

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини