Вільне життя

Смачне домашнє печиво

5990

Близько 300 г борошна;

50 г цукру пудри;

1 велике яйце;

150 г масла (маргарину);

пачка ванільного цукру;

2 ч. л. порошку до печива.

З інгредієнтів замісити тісто. Його потрібно охолодити 30-60 хв.

Виробляти спеціальною насадкою через м’ясорубку.

Випікати при температурі 180 градусів, щоби підрум’янилося.

Оксана КРАВЕЦЬ

м. Зборів

Фото з вільних джерел

Loading...

Про автора

Вільне Життя

Всеукраїнська незалежна громадсько-політична газета

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини