Вільне життя

Цукерня на кухні: “Баунті”

Цукерки, рецепти яких подані нижче, нічим не поступаються фабричним. «Баунті» навіть смачніші від купованих. Солодких вражень!

«Баунті»

200 г вершків (20% жирності), 200 г кокосової стружки, 50 г вершкового масла, 80 г цукру, 300 г молочного шоколаду.

На слабенькому вогні розтопити масло, цукор і вершки, не доводячи до кипіння. Висипати кокосову стружку й добре перемішати масу. Якщо вона рідкувата, то можна ще хвилину потримати на вогні. Відтак зняти, дати вистигнути і поставити в холодильник на годину. Коли маса застигне, сформувати з неї цукерки, викласти їх на встелену пергаментним папером дощечку чи тарілку і поставити в морозилку на 2 год.

Потім розтопити на водяній бані шоколад. Наколюючи на паличку цукерки, мочати їх у нього й знову викладати на пергамент. Бажано не всі цукерки відразу витягати з морозилки, бо ті, що чекають своєї черги, починають танути.

Фото з вільних джерел

 

Loading...

Про автора

Лілія Костишин

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Новини

Підписка на новини