Вільне життя

Цукерня на кухні: «Трюфелі»

Цукерки, рецепти яких подані нижче, нічим не поступаються фабричним. «Трюфелі» навіть смачніші від купованих. Солодких вражень!


200 г чорного шоколаду, 25 г масла, 140 мл. жирних вершків, 3 ст. л. какао, 3 ст. л. цукрової пудри, 25—30 шт. фундука чи інших горішків.

Підсушити горіхи на сковорідці протягом 3—4 хв. і відставити. На водяній бані розтопити шоколад. В окремій посудині довести до кипіння масло й вершки і відразу зняти з вогню.

Обережно влити шоколад у вершкову масу, збиваючи її дерев’яною ложкою до густоти. Хай вистигне. Можна поставити її в холодильник на годину-півтори.

Змішати какао з пудрою, формувати за допомогою двох чайних ложок цукерки, всередину кожної класти фундук і обкачувати їх у какао.

Фото з вільних джерел

Loading...

Про автора

Лілія Костишин

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини