Вільне життя

Цукерня на кухні: «Кокоски»

05998

Цукерки, рецепти яких подані нижче, нічим не поступаються фабричним. «Кокоски» можуть скласти достойну конкуренцію «Рафаелло». Солодких вражень!

1 банка згущеного молока, 150 г кокосової стружки, 2 жовтки.

У сковорідку з антипригарним покриттям влити згущене молоко, всипати 100 г кокосової стружки і уварювати, постійно помішуючи, аж поки на дні не утворюватиметься смужка від лопатки. Масу охолодити, сформувати з неї кульки і обваляти їх у кокосовій стружці. За бажанням, всередину цукерок можна покласти горіх.

Фото з вільних джерел

Loading...

Про автора

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини