Вільне життя

Не марципанами єдиними

7001

Їдні марципани їсти – то і цукру не вистачит, а він теперка, я чув, буде дорогий. Тож на цей раз маю такого-во рецепта фасоляних котлет із грибами.

Для них нам треба буде літру фасолі, п’ять яєц, сіль, перец, жменьку грибів сушених, 2—3 цибулині, олію під руками і панірувальні сухарі. А теперка беремсі до роботи.

Фасолю тре замочити на ніч, а зраня зварити. Тоди остудити і змолоти на м’ясорубці. Вибити до маси три яйци, посолити і поперчити до смаку. На ніч замочіт і гриби. Можна вдень на 2—3 годинки, тоди вимити їх горичою водою, зварити і теж змолоти.

Цибулини почистити, помити і порізати на дрібонькі кубики та й вимішати з грибами. Потім викласти на пательню тую кашку і смажити, жеби цибуля вм’якла. Як зрихтуєте, то з фасоляної маси зробіть палянички, на них викладіт по чайній лижочці грибного фаршу і сформуйте котлетки. Окремо збийте дві яйци, додайте трошка муки. В тім обмачайте котлети, тоди — в панірувальних сухарах і викладайте на пательню. Обсмажте з обох боків. Тоті котлетки можна наминати з помідорним соком або ж грибною юшкою.

Смачного!

Ваш пан ЮЗЕК

Ілюстрація Миколи ПИЛИПОВИЧА

Loading...

Про автора

Вільне Життя

Всеукраїнська незалежна громадсько-політична газета

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини