Вільне життя

Печисі, рибко, велика й маленька

7001

Після свят, заковбашених і зашинкованих, хочеться чогось піснішого. То я вам нараджу рецепта запеченої рибки, який дістав від Віки Андросюк із Почаєва Кременецького району.

Півкіля скумбрії очищаємо, миємо, маринуємо (натираємо сіллю, перцем і збризкуємо лимонним соком). Поки рибка набирає аромату, нарізаємо соломкою по 200 грамів моркви й цибулі, злегка пасеруємо, тоди вимішуємо з натертим твердим сиром (100 грамів) та підсушеними подрібненими горішками (теж 100 грамів до порції). Черевце скумбрії начиняємо овочевим фаршем, накриваємо пергаментним папером або ж фольгою і відправляємо в духовку на півгодини при температурі 150 градусів. За п’ять хвилин до кінця відкриваємо рибу і змащуємо майонезом, аби утворилася золотиста шкірочка. Опісля виймаємо, нарізаємо і прикрашаємо зелениною.

Смачного!

Ваш пан ЮЗЕК

Ілюстрація Миколи ПИЛИПОВИЧА

Loading...

Про автора

Вільне Життя

Всеукраїнська незалежна громадсько-політична газета

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини