Вільне життя

Біляші

Рецепта біляшів дістав від пані Люби Малітовської з Іване-Золотого, що в Заліщицькому районі. Як дозволяє полярош, то пробуйте.

Дві великі цибулини трете на тертці. Додаєте два кулаки муки. Все заливаєте літрою кип’ятку і хай стигне. Після того додайте 100 грамів дріжджів, дві столових ложки солі, одну цукру і вісім — олії. Замісіть тісто, поробіть кульки, розкачайте і начиняйте. Підійде бараболя, капуста, гриби.

Смачного!

Ваш пан ЮЗЕК

Ілюстрація Миколи ПИЛИПОВИЧА

Loading...

Про автора

Всеукраїнська незалежна громадсько-політична газета

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

46001
м.Тернопіль
вул.Гетьмана Сагайдачного,9,
+38 0352 235 461
Email: webmaster@vilne.org.ua

Підписка на новини