Визначили учасників чемпіонатів України

Визначили учасників чемпіонатів України

Нещодавно спортивний клуб «Галицькі леви» знову став ареною цікавих і захоплюючих поєдинків. За нагороди чемпіонатів Тернопільщини з вільної боротьби серед юнаків 2007—2008-го та юніорів 2002—2004 років народження сперечалися близько сотні атлетів із десяти збірних обласного центру, Борщева, Скали-Подільської, Збаража, Вишнівця, Підволочиська, Теребовлі, Чорткова і Шумська.

Баталії турніру молодших засвідчили перевагу в своїх вагових категоріях Івана Максимчука з Вишнівця, Назара Гуски з ОДЮСШ із літніх видів спорту, ще одного вихованця цього навчального спортивного закладу Максима Слив’юка із Шумська, Дмитра Борака та Олександра Ковалевського із Збаража, Іллі Марчака з Борщева, Назара Комаровського і Вадима Яворського з ОДЮСШ із літніх видів спорту, Максима Тихонюка із Збаража і Назара Логойди з Підволочиська.

У той же час за підсумками суперечки юніорів тріумфували Роман Гануля, Юрій Вовк та Антон Солонинко із Збаража, Богдан Коритко з Борщева, вихованець ОДЮСШ із літніх видів спорту Олександр Завінський із Теребовлі, Сергій Подолянюк, Денис Ваврик, Дмитро Лісняк і Богдан Колісник із Тернопільської КДЮСШ №1.

Змагання борців цих двох вікових груп стали відбірковими для участі в чемпіонатах України. Молодші у листопаді поміряються силами в Збаражі. Баталії ж юніорів прийматиме Коломия Івано-Франківської області.

На фото: під час поєдинків.

Фото із соціальних мереж