«Добра піца» — затишний заклад зі смачними стравами і лояльними цінами

«Добра піца» — затишний заклад зі смачними стравами і лояльними цінами

Піца — одна з найбільш популярних  страв у світі. Її полюбляють і дорослі, і діти. А їсти піцу можна практично завжди: і на сніданок, і на обід, і на вечерю.

Перед смачною піцою так важко встояти! Ароматна начинка, сир, хрустке тісто — це справжнісіньке задоволення. Тож не відкладайте його на потім, а завітайте у «Добру піцу» — затишний заклад зі смачними стравами і лояльними цінами. Це місце популярне серед тернопільців, адже тут можна ситно та недорого поїсти. У закладі асортимент страв не настільки великий, але обрати є з чого і голодними ви не залишитеся.

«Добра піца» — це формат покращеного фаст-фуду. Заклад має простору залу з високими столиками, за якими можна їсти стоячи. Офіціантів немає — практикується самообслуговування, — розповідає співвласник закладу Дмитро Синюта. — В меню — всього кілька позицій. Головна страва — маленька піца з ковбасою, вагою 140 грамів, за 32 гривні. Також можна купити порцію спагеті за 45 гривень або бульйон за 31 гривню. Макарони — якісні, італійські, з твердих сортів пшениці. Окрім того, маємо сік власного виробництва — томатний і фруктовий. У кількох закладах в меню є також чотири види піци великого розміру, вагою 320—350 грамів. Вона вартує від 73 до 82 гривень».

Заклади мережі «Добра піца» є в різних мікрорайонах Тернополя. Дмитро Синюта каже: популярними вони стали завдяки високій якості продукції, швидкому обслуговуванню і доступним цінам.

«Перший заклад ми відкрили у липні 2016 року, — розповідає співвласник закладу. — Тоді в мене виникла ідея робити піцу дешевого формату, але з продуктів високої якості — не гіршу, ніж традиційні італійські піци конкурентів. Я є власником дистриб’юторської компанії «Сирна хата+», яка займається імпортними і вітчизняними сирами, тобто маємо багато якісного сиру за доступною ціною, який і використовуємо під час приготування піци. Наш дешевий продукт високої якості став популярним, і ми почали продавати франшизу. Нині в Тернополі вже є дев’ять закладів мережі «Добра піца», сім з яких працюють за франшизою. У планах —відкриття ще шести закладів у місті».

У «Добрій піці» працює доставка на сайті «Корзина», однак Дмитро Синюта запевняє: піца смакує відразу приготованою, і найкраще її їсти теплою разом із сім’єю та дітьми або друзями.

Піца — це страва для теплої компанії, веселих розмов і приємного відпочинку. Зголодніли, читаючи нашу статтю? Тоді поспішайте до «Доброї піци» та замовляйте страву на власний смак.