Цукерки, рецепти яких подані нижче, нічим не поступаються фабричним. «Баунті» навіть смачніші від купованих. Солодких вражень!
«Баунті»
200 г вершків (20% жирності), 200 г кокосової стружки, 50 г вершкового масла, 80 г цукру, 300 г молочного шоколаду.
На слабенькому вогні розтопити масло, цукор і вершки, не доводячи до кипіння. Висипати кокосову стружку й добре перемішати масу. Якщо вона рідкувата, то можна ще хвилину потримати на вогні. Відтак зняти, дати вистигнути і поставити в холодильник на годину. Коли маса застигне, сформувати з неї цукерки, викласти їх на встелену пергаментним папером дощечку чи тарілку і поставити в морозилку на 2 год.
Потім розтопити на водяній бані шоколад. Наколюючи на паличку цукерки, мочати їх у нього й знову викладати на пергамент. Бажано не всі цукерки відразу витягати з морозилки, бо ті, що чекають своєї черги, починають танути.
Фото з вільних джерел
Прокоментуйте