Мужніють початківці

Мужніють початківці

Підсумовуючи річну роботу груп початкової підготовки відділення вільної боротьби, в Тернопільській ОДЮСШ із літніх видів спорту провели відкриту першість навчального спортивного закладу. На килимах спортклубу «Галицькі леви» свою майстерність продемонстрували 129 борців віком до дванадцяти років з обласного центру, Збаража, Теребовлі, Шумська, Підволочиська і Борщева.

Відкриваючи змагання, директор Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту Олександр Куриляк побажав учасникам визначити найсильніших у чесній, безкомпромісній боротьбі. І юні атлети з усіх сил намагалися довести, що за рік занять змужніли, додали в майстерності. В старшій віковій групі найкраще це вдалося Романові Ганулі із Збаража, тернопільцям Арсенові Пелихатому, Василеві Салдану, Богданові Косачу, Артемові Ференчуку і Андрієві Алексєєву, теребовлянцям Олександрові Сірому, Вадимові Яворському і Владиславові Крючковському.

А серед тих, кому не більше дев’яти, одні з перших у житті перемоги в своїх вагових категоріях здобули Олексій Казмірук із Шумська, Віталій Ткач і Олександр Смакула із Збаража, Тимур Рибак з Тернополя, Роман Гудзик і Валентин Баран з Теребовлі, Назар Логойда і Артем Захарків з Підволочиська.

Провести змагання на високому рівні, в доброзичливій атмосфері навчальному спортивному закладу допомогли голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, директор Тернопільської КДЮСШ №1 Катерина Барабаш, наставники спортсменів Іван Лозинський, Сергій Кондратенко, Дмитро Красовський, Олег Жирій та батьки юних борців. Окрема подяка — за можливість юним вихованцям Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту тренуватися в чудовому залі Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка —ректорові вишу Богданові Буяку.

Віктор ШАНДРИГОСЬ,

головний суддя змагань.

Фото з архіву навчального закладу