Сподіваймося на диво

Сподіваймося на диво

Напередодні новорічно-різдвяних свят кожна людина сподівається на диво. Найбільше на нього, без сумніву, очікують дітлахи.

Тож і працівники Тернопільської митниці ДФС не оминули нагоди привітати своїх юних підопічних. У День Святого Миколая подарували чудове свято для дітей із багатодітної сім’ї Дручків із Великих Бірок Тернопільського району. Від імені Чудотворця передали їм щедрі гостинці — шкільне приладдя, солодощі, фрукти і засоби гігієни.

Не оминув Святий Миколай і Красносільці. Саме там мешкає сім’я Сидорів, в якій підростають шестеро діток. Малечу відвідав начальник відділу митного оформлення №2 Ігор Нюня. Керівник підрозділу зазначив, що в цій сім’ї ставляться з великою повагою до мами та один до одного. А також завжди відвідують церкву, дітлахи весь час уважні та відповідальні. Ось чому Святий Миколай і підготував для них щедрі подарунки.          А начальник митного посту «Чортків» Алла Гломба відвідала з гостинцями вихованців благодійної організації «Дім милосердя».

Історія заснування організації дуже особлива, — зазначила Алла Віталіївна. — Її, об’єднавши зусилля з батьками особливих діток, та за підтримки Бучацької єпархії УГКЦ у 2013 році заснувала матір хлопчика, хворого на аутизм. Ця жінка — Тетяна Дубина. Зараз вона працює директором закладу, а її помічники — понад двадцять фахівців, які піклуються про діток, займаються їхньою реабілітацією та вихованням».

На Святого Миколая з нетерпінням чекали і в Чортківському комунальному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Дорога в життя». Милих, щирих і завжди усміхнених дітей цього закладу працівники митниці не змогли залишити без уваги і, звичайно ж, без подарунків.

Працівники Тернопільської митниці ДФС побажали діткам зростати здоровими та вірити в дива, які творить Святий Миколай. А також подякували батькам і вихователям за кропітку щоденну працю.

Фото сектору комунікацій ГУ ДФС у Тернопільській області