У день народження — 12-годинний ефір

У день народження — 12-годинний ефір

У четвер, 20 грудня, єдина місцева комерційна тернопільська радіостанція «УХ-Радіо» святкуватиме своє двадцятиріччя. З нагоди ювілею колектив «УХ-Радіо» підготував для краян неабиякий сюрприз — безпрецедентний для Тернопілля дванадцятигодинний ефір із зірковими гостями у студії.

Як розповіла програмна, ефірна та музична редакторка Світлана Філіппова, ефір стартуватиме 20 грудня о 8.00 та завершиться о 20.00. За цей час студію відвідають знамениті митці, а також друзі та рекламні партнери «УХ-Радіо».

«Попередньо очікуємо на 24 гостей. Серед них — співаки, актори кіно та театру, відомі люди, чиї голоси звучать в ефірі «УХ-Радіо», — заявила Світлана Філіппова. — Оскільки не всі зірки зможуть завітати на наше свято, частина з них надішле нам аудіо- та відеопривітання».

Тих знаменитостей, котрі долучаться до 12-годинного ефіру, працівники «УХ-Радіо» анонсують на сторінці радіостанції у Фейсбуці. Зокрема, свою участь уже підтвердили Андрій Підлужний, гурти «Тріода», Mirami, ZorNica, рок-гурт «Цвіт Кульбаби», Андрій Бакун та багато інших. Окрім цього, на слухачів у прямому ефірі очікують чимало розіграшів призів. Аби приєднатися до ювілейного святкування, краянам треба звично налаштувати приймачі на частоту 101,1ФМ або ж відвідати сайт радіостанції в Інтернеті.

Варто зазначити, що «УХ-радіо» першою із комерційних радіостанцій країни перейшла на стовідсотковий українськомовний формат як щодо пісень, музики, так і щодо мовлення ведучих, ведення ефіру, власного продукту. Трапилося це 14 років тому.

Фото автора