Гордимося земляками

Гордимося земляками

Не менш емоційно-зворушливою стала і зустріч новоспечених чемпіона світу з біатлону Дмитра Підручного та бронзової призерки в жіночій естафеті Анастасії Меркушиної. На навчально-спортивній базі обласного ФСТ «Колос» у Підгородньому Тернопільського району їх радо вітали спортсмени і тренери Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту.

Квіти і поцілунки, щирі вітання уславленим стріляючим лижникам від тих, хто мріє з часом добитися таких же вражаючих успіхів, були вже через два дні після того, як Дмитро з Анастасією повернулися додому з Норвегії, де минулої неділі завершився останній у сезоні етап Кубка світу. До того ж юним спортсменам теж було чим похвалитися. Адже так само в березні завоювали чимало нагород на юнацькому та юніорському чемпіонатах України. І в індивідуальних стартах перемагали та ставали призерами, і в естафетах. Скажімо, Руслан Бригадир із молодшою сестрою Насті Олександрою впевнено вибороли «золото» юніорського чемпіонату України в одиночному міксті. Просто не могли підвести двох своїх старших друзів, які на світовій першості в цій дисципліні вибороли високе п’яте місце.

Тож, без сумніву, юні спортсмени отримали море задоволення і позитивних емоцій від спілкування з чемпіонами. А ті подарували їм на згадку автографи і спільні фото. Не відмовили, здається, нікому.

На фото: Дмитро ПІДРУЧНИЙ, Анастасія МЕРКУШИНА і голова Тернопільської обласної федерації біатлону Віктор ЩУР під час зустрічі з вихованцями Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту.

Фото з архіву навчального спортивного закладу