Магазин на сайті “Вільне Життя”

Магазин на сайті “Вільне Життя”

Шановні читачі тепер на нашому сайті «Вільне Життя»  запустився магазин продукції  в якому ви можете придбати книжки видавничого дому Вільне Життя.

-І великі мали гроші

-У водовертях серету

-Важкий кожух але свій

-Привиди старих замків

-Краяни

-Вільне життя 70років

-Тернопільський альманах

-Листи до друга

-Тернопільські зустрічі

-Дороги, стежки, стежини

Незабаром на сайті можна буде купити книжку про історію Чорткова – «Світло і тіні чортківських замків»

Також в магазині можна знайти широкоформатні карти деяких сіл Чортківського району та Чорткова з топографічної карти Фрідріха фон Міга приблизно 1772 року з високим розширенням, надруковані на великих листах для розміщення в рамці. Австрійські військові топографічні карти Галичини кінця XVIII століття Фрідріха фон Міга є найбільш деталізовані та інформативні в плані розміщення тогочасних будівель, цвинтарів, замків та церков в різних частинках західної України. Та по суті є першими деталізованими картами сіл та міст взагалі. Всього було створено 4685 аркушів карти, з них по Галіції і Лодомерії – 413 аркушів. Масштаб даної карти 1: 28800 . В нас ви зможете знайти карти таких сіл та міст:

-Бичківці, Біла (Чортківського району), Білий потік, Білобожниця+Калинвщина+Містечко, Джурин, Джуринска Слобідка, Долина, Хомяківка, Косів, Папірня, Радодуби, Ромашівка, Семаківці, Скородинці, Теклівка, Тудорів, Шульганівка+Хомяківка

-Базар, Буряківка, Палашівка, Попівці, Стара Ягільниця, Черкавщина, Ягільниця+Нагорянка+Соловка

-Гадинківці, Копичинці, Котівка, Коцюбинці, Крогулець(ліва частина), Майдан, Оришківці.

-Великі Чорнокінці , Жабинці, Залісся, Колиндяни, Малі Чорнокінці+Слобідка, Пробіжна, Росохач, Угринь, Швайківці, Шманьківці, Шманьківчики, Чортків

Карти виготовляються форматом під замовлення (наприклад 80см на 120см) і стануть гарним подарунком або памяткою карти рідного села чи міста 1772 року в рамці. Друк виконується до 7 робочих днів після чого надсилається. Карта висилається без рамки. Якщо ви не знайшли свого населеного пункту але маєте бажання придбати – пишіть на електронну пошту (webmaster@vilne.org.ua) , ми постараємось відшукати необхідні частинки карт.

 

 З часом в магазин будуть добавлятись нові види товарів.