Літо-літечко минає

Літо-літечко минає

Наближаються до завершення цьогорічні всеукраїнські масові фізкультурно-оздоровчі старти дітей «Олімпійське літо». Минулого тижня працівники тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали в гості і до школярів завершальної табірної зміни в двох оздоровчих таборах Борщівського району.

Спочатку їх радо зустріли в міжгосподарському пансіонаті «Лісова пісня». Наступного ж дня — в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Збруч» у Скалі-Подільській. В обох діти залюбки взяли участь у різноманітних естафетах на швидкість, спритність, влучність. Радісному настрою вельми посприяли як чудова сонячна погода, так і можливість здобути завдяки перемозі в тому чи іншому випробуванні талонів здоров’я, які після завершення стартів організатори традиційно обмінювали на призи.

Без останніх, зрештою, не залишився жоден з учасників змагань. У подарунок дітворі дісталися призи і відзнаки від «Спорту для всіх», місцевого осередку НОК України в Тернопільській області і давнього товариша та спонсора «Олімпійського літа» — видавництва «Школярик».

Гарні спомини про літні старти спонукатимуть школярів і під час нового навчального року займатися фізичною культурою і спортом, вести здоровий спосіб життя.

Фото організаторів