Медаль гирьовика і несприятливе жеребкування для волейболістів

Медаль гирьовика і несприятливе жеребкування для волейболістів

Ворохта Івано-Франківської області, схоже, стає традиційним місцем проведення осінніх стартів сільських фізкультурників. Наприкінці минулого тижня селище гостинно зустрічало учасників організованих ВФСТ «Колос» Всеукраїнських змагань збірних сільських і селищних об’єднаних територіальних громад.

Честь Тернопільщини захищали переможці проведеної напередодні аналогічної обласної спартакіади з Великогаївської ОТГ. Й одному з наших земляків пощастило піднятися на п’єдестал пошани. В суперечці гирьовиків, чия вага не перевищує 78 кілограмів, третє місце виборов Мирослав Бучинський.

А ось волейболісти переконані, що поборотися за нагороди їм завадило надто несприятливе жеребкування. В своїй групі довелося помірятися силами з майбутніми срібними призерами з Луганської області. Поразка від них і перемога над командою з Донецької області змусили дозволити посісти другу позицію. А в чвертьфінальному поєдинку довелося схрестити зброю з майбутніми переможцями з Дніпропетровської області. Тож у підсумку — поділили 5—8 місця.

Загалом же в змаганнях узяли участь збірні 21 об’єднаної територіальної громади держави. Наші земляки посіли також десяте місце в шашках, шістнадцяте — в настільному тенісі і двадцяте — у шахах. Залікових 57 балів вистачило для того, аби в комплексному заліку посісти шістнадцяту позицію.

На фото: збірна сільських фізкультурників Великогаївської об’єднаної територіальної громади під час змагань у Ворохті (крайній зліва — голова Тернопільської територіальної організації ВФСТ «Колос» Георгій ГУНТІК); бронзовий призер всеукраїнських змагань Мирослав БУЧИНСЬКИЙ.

Фото з архіву Великогаївської ОТГ