Від сьогодні кубок, за тиждень — продовження чемпіонату

Від сьогодні кубок, за тиждень — продовження чемпіонату

Поєдинками дев’ятого туру між вінницьким «Білозгаром» і чернігівським «Університетом» нарешті завершилося перше коло чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги. Господарки майданчика, хоча і поступилися двічі в напруженій боротьбі (2:3, 1:3), все ж зуміли залишити останній рядок турнірної таблиці.

Уся справа в тому, що набране першого ігрового дня очко дозволило їм наздогнати рівненську «Регіну». А різниця виграних і програних партій краща якраз у вінничанок.

До десятого туру є ще більше тижня. Матчі відбудуться 24—25 січня. Тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-Гадз» у гостях поміряється силами з чернігівським «Університетом».

Зустрінуться ці суперники і цього тижня. Адже сьогодні розпочинається третій етап Кубка України. У Кам’янську в боротьбі за дві путівки до фіналу зійдуться місцевий «Прометей», наші землячки, «Університет» і «Білозгар».

Підопічні Віктора Туркули сьогодні о 19 годині 30 хвилин зустрінуться з лідером чемпіонату. В четвер, 16 січня, на них очікує саме зустріч з «Університетом», а в п’ятницю — з «Білозгаром».

Нарешті про те, коли прихильники «Галичанки-ТНЕУ-Гадз» зможуть побачити своїх улюблениць. В одинадцятому турі, матчі якого відбудуться 31 січня і 1 лютого, ті прийматимуть «Регіну».

Фото із сайту Федерації волейболу України