Чемпіони собі не зрадили

Чемпіони собі не зрадили

Протягом першої половини березня тривали баталії традиційної першості Гусятинського району з волейболу серед чоловічих команд. І хоча фінальні старти квартету найкращих аматорських колективів за підсумками двох зональних турнірів у Хоросткові і районному центрі через відомі надзвичайні обставини минулої неділі довелося провести без присутності глядачів, ця обставина аж ніяк не вплинула на принциповість проведених поєдинків.

Утім за об’єктивного суддівства найбільш досвідченої місцевої тренерки Алля Здоровцової і легендарного волейболіста колишнього «Надзбруччя», а нині тренера тернопільського «Інваспорту», наставника багаторазових переможців і призерів всеукраїнських турнірів із волейболу серед спортсменів із порушенням слуху Петра Ніколюка не залишилося сумнівів стосовно того, хто цього року заслуговує на почесті. Відзнаки за третє місце дісталися прихильникам гри над сіткою з Гусятинської газокомпресорної станції. На сходинку вище піднялися гості районного центру з Копичинців. А кубок та інші найвищі нагороди вже не перший рік відправилися до Хоросткова. Четверте ж місце вибороли аматори з Личківців.

Організатори традиційної першості з районного комунального підприємства «ФСТ «Колос — спорт для всіх» щиро вдячні Хоростківській міській і Гусятинській селищній радам за можливість провести змагання на високому організаційному рівні в спортивних залах місцевих комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл та особисто директорам навчальних спортивних закладів Марії Підодвірній та Ігореві Трояну.

А. КУЗИК,

директор районного комунального підприємства «ФСТ «Колос — спорт для всіх».

На фото: під час фінального турніру першості Гусятинського району з волейболу; чемпіони з Хоросткова разом зі своєю наставницею Аллою ЗДОРОВЦОВОЮ.

Фото автора