Устигли до оголошення карантину

Устигли до оголошення карантину

Ще до оголошення карантину в зв’язку з поширенням коронавірусу в залі боротьби спортивного клубу «Галицькі леви» встигли таки визначити лауреатів четвертої відкритої універсіади Тернополя з вільної боротьби. У змаганнях узяли участь понад чотири десятки студентів вищих навчальних закладів обласного центру ІІІ—ІV рівнів акредитації. 

Найсильніших визначили в десятьох вагових категоріях і в командному заліку. Переможцями в особистому заліку стали Олег Щур, Ігор Пшеничний, Сергій Андрійчук, Володимир і Роман Михайловські, Олег Гук і Вадим Неживий із Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, студенти Тернопільського національного економічного університету Богдан Подолянюк і Олександр Хруленко, а також Сергій Стельмах із Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя.

Першість у командному заліку, звісно, виборола збірна Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка. Майбутні економісти фінішували другими, а студенти ТНТУ імені І. Пулюя — третіми.

Переможці і призери в особистому і командному заліках нагороджені грамотами і медалями Тернопільського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. За підсумками турніру буде сформована збірна, яка захищатиме честь вишів Тернопільщини на чемпіонаті України серед студентів.

В. ШАНДРИГОСЬ.

На фото: під час змагань; студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка — переможці в командному заліку; переможці і призери обласної універсіади.

Фото автора