Літо-літечко на майданчиках

Літо-літечко на майданчиках

Завдяки послабленню карантинних вимог до Дня захисту дітей фахівці Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення запланували цикл безпечних стартів «Спортивна дітвора». Для початку проанонсували проведення трьох змагань, упродовж яких діток у формі гри навчатимуть безпечно розважатися на універсальних спортивних майданчиках.

Із дотриманням, звісно, протиепідемічних вимог, пов’язаних із карантином. Мова, зокрема, про перебування в масках та соціальне дистанціювання — одночасне перебування на майданчику не більше восьми осіб.

Дебютне спортивне дійство, призначене на перший літній день на універсальному спортивному майданчику на вулиці Купчинського, 1, щоправда, довелося через несприятливі погодні умови скасувати. Можливо, сьогодні, 3 червня, чи в п’ятницю, 5 червня, діткам віком від шести до дванадцяти років, яких запрошують на універсальні спортивні майданчики на вулицях Вербицького, 6 (початок о 16 годині) та поблизу ЗОШ №10 (початок о 15 годині), сонечко все ж усміхнеться. І вони залюбки продемонструють, як за період карантину скучили за активними заняттями фізичною культурою та спортом.

Натомість через півтора тижня, в неділю, 14 червня, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення сурмить збір досвідченим прихильникам гри над сіткою. На пляжі «Циганка» для ветеранів віком від 35-ти років буде проведено турнір із пляжного волейболу серед аматорів. Для безкоштовної участі в ньому запрошуються чоловічі і жіночі дуети, попередня реєстрація для яких обов’язкова. Як і підтвердження участі безпосередньо в день змагань, починаючи з дев’ятої ранку. Початок самих же баталій запланований на десяту ранку.

Нарешті приємна новина і для юних прихильників велосипедного спорту. В п’ятницю, 19 червня, на картинговій трасі в парку «Топільче» відбудуться велоперегони для юнаків і дівчат віком від десяти до шістнадцяти років. Нема сумніву, що ділові партнери Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення підготують для переможців і призерів свята чудові подарунки.

Фото Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення