Поділіться спогадами про літо

Поділіться спогадами про літо

У середу, 10 червня, розпочався і до 31 серпня цього року на Тернопільщині триватиме відкритий обласний відеоконкурс «Спортивне літо». Головною його метою є залучення всіх верств населення до здорового способу життя.

Усі надіслані відеоролики мають відображати активний спосіб життя в літній період людей (від наймолодшого до похилого віку) як на свіжому повітрі, так і в спортзалах.

Організували відеоконкурс управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Відеоролики необхідно надсилати на електронну адресу: tr_sport@ukr.net та через месенджер на фейсбук-сторінку обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/.

Усі роботи мають бути авторськими. До конкурсу допускається один відеоролик від одного автора. Організатори зберігають за собою права на репродукцію поданих відео без обмеження терміну використання.

Відеоролики повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати таким вимогам:

— цифрове відео у форматі MP4 (тривалість якого не перевищує 60 секунд);

— колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору і контрасту;

— назва робіт повинна містити: ім’я, прізвище, вулицю, населений пункт, район автора.

Роботи будуть опубліковані у соціальній мережі «Фейсбук» на сторінці обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/.

Переможців і призерів визначатимуть за результатами голосування на сторінці «Спорту для всіх». Для того аби проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) відеоролику. Також ще одну трійку призерів, за умовами проведення відеоконкурсу, визначить журі.

Результати конкурсу організатори розмістять 15 вересня 2020 року в соціальній мережі «Фейсбук» «Спорту для всіх» і на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Переможці і призери відкритого обласного відеоконкурсу «Спортивне літо» будуть відзначені сувенірною та нагородною атрибутикою з логотипом «Спорт для всіх».

Фото обласного «Спорту для всіх»