Інформація про реалізацію майна, що перебуває в податковій заставі

Інформація про реалізацію майна, що перебуває в податковій заставі

Головне управління ДПС в Тернопільській області повідомляє, що при непогашенні платниками податків податкового боргу протягом двох місяців територіальні органи ДПС здійснюють за платника податків заходи щодо погашення податкового боргу шляхом стягнення коштів, які перебувають у його власності, а при їх недостатності — шляхом продажу майна, яке перебуває в податковій заставі. Такі заходи здійснюються на підставі відповідного рішення суду.

Відповідно до судового рішення та статті 95 Податкового кодексу України головним управлінням ДПС у Тернопільській області (Кременецьке управління) майно боржника ТОВ «ЗМП», м. Зборів, вул. Набережна, 5 Зборівського району, Тернопільської області передано для організації аукціону із його реалізації товарній біржі «Подільська».

Продаж майна платників буде здійснюватися на цільовому аукціоні.

За більш детальною інформацією про об’єкти продажу, час та умови проведення торгів можна звернутися до товарної біржі «Подільська» (м. Хмельницький, телефон (0342)50-56-56), з якою укладено угоду на реалізацію заставного майна або до головного управління ДПС у Тернопільській області (Кременецьке управління), телефон (03546)2-28-17.

Фото сектору комунікацій ГУ ДПС у Тернопільській області