Нагородили грамотою Верховної Ради

Нагородили грамотою Верховної Ради

Під час засідання чергової сесії Тернопільської обласної ради директорка Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації Наталя ТУРЕЦЬКА отримала відзнаку найвищого законодавчого органу країни — грамоту Верховної Ради України.

Наталя Іванівна — депутат Тернопільської обласної ради та ексдепутат Тернопільської міської ради, головний експерт-психотерапевт обласного управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА, голова Тернопільської філії Української спілки психотерапевтів та голова ГО «Українська сімейна академія», лікар-психотерапевт і психоаналітик із великим досвідом роботи.

Грамоту вручили «За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та освітній розвиток регіону, активну громадську діяльність, сумлінну працю і високий професіоналізм».

«Наталія Іванівна — це людина, яка поділиться набутим досвідом, досягненнями, знаннями, знайде підхід до кожного відвідувача нашого центру. Тому ми радіємо, що її клопітка праця нагороджена грамотою Верховної Ради України», — каже працівниця Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації Наталія Шкляр.

Працівники пишаються, що мають змогу співпрацювати з пані Наталею, бо якби не її чуйне серце, багато з них і не вірили б у те диво, яке тепер бачать у вихованцях та випускниках їхнього центру.

Життя завжди буде залишатися таємницею, а це означає — в кожного є безмежний простір для руху та вдосконалення.

Христина НАДАЛА.

Фото надала Наталія ШКЛЯР.