Тісна і плідна співпраця

Тісна і плідна співпраця

Новорічно-різдвяна пора стала хорошою нагодою для проведення святкового тренування юних вихованців відділення вільної боротьби Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, які займаються у залі з цього виду єдиноборств Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка. На заняття до юних борців завітав ректор вишу, професор Богдан Буяк.

Під час тренування діти продемонстрували набуті вміння і навички проводити загальну та спеціальну розминки, відпрацювали елементи боротьби в партері і стійці. А наприкінці, звісно, не обійшлося без урочистостей. У присутності директора навчально-спортивного закладу Олександра Куриляка, тренерів і батьківського комітету Богдан Буяк вручив майбутнім олімпійцям свідоцтва про виконання спортивних розрядів у році, що минув. Не забувши нагадати, що діти займаються одним з найдревніших і найкращих видів спорту, який гартує фізично, духовно та вчить бути успішним у житті. Юні борці натомість подякували ректору за увагу до вільної боротьби, можливість займатися у залі боротьби університету. А також подарували вишу олімпійську енциклопедію з боротьби. Після завершення ж тренування на дітей чекали солодкі подарунки.

Не можна також не зауважити, що спортивна школа вже п’ятий рік співпрацює з університетом. І весь цей час, за підтримки ректора університету Богдана Буяка, юні борці мають змогу займатися у залі боротьби, проводити чимало цікавих навчальних і тренувальних занять, змагання, товариські матчеві зустрічі, інші позашкільні заходи.

Студенти ж, своєю чергою, допомагають школі в організації і суддівстві змагань, проводять виховну роботу, проходять, зрештою, тренерську практику з вихованцями ОДЮСШ.

Щира подяка Богданові Буяку, батьківському комітету, тренерам і керівництву спортивної школи, всім, хто долучається до підготовки юних борців. Усім міцного здоров’я, щастя й успіхів у новому році!

В. ШАНДРИГОСЬ.

Фото автора