У сусідів — більший улов

У сусідів — більший улов

Минулої неділі, 24 липня, тернопільський регіональний центр «Інваспорт» провів на ставку Козівської громади відкритий чемпіонат із риболовного спорту (фідер) серед спортсменів з інвалідністю. Участь у ньому взяли прихильники тихого полювання із вадами слуху та ураження опорно-рухового апарату.

Після завершення стартів з’ясувалося, що командна першість серед спортсменів першої із цих нозологій інвалідності принесла перемогу дуетові рибалок із сусідньої Івано-Франківської області у складі Михайла Дмитришина та Івана Романюка. Другою фінішувала пара їхніх земляків, в яку об’єдналися Микола Гойсан і Сергій Михайлишин. А третій за вагою улов виявився у наших земляків Сергія Мостового та Ігоря Стащука.

В індивідуальному заліку теж переміг Михайло Дмитришин із сусідньої областя. Другим став наш земляк Юрій Пастернак, а третім — ще один наш гість Іван Романюк.

Натомість баталії аматорів-рибалок з ураженням опорно-рухового апарату завершилися тріумфом Володимира Шутки. Другу за вагою величину улову арбітри зафіксували у Володимира Якимчука. Третю ж — у Володимира Карела.

На фото: після церемонії нагородження.

Фото із соціальних мереж