Як і зазвичай, перший старт — літній

Як і зазвичай, перший старт — літній

Із 25 по 28 серпня у німецькому Рупольдингу відбудеться перший офіційний старт нового сезону — чемпіонат світу з літнього біатлону. Його учасники розіграють по три комплекти нагород у суперечці дорослих та юніорів.

Збірна України вирушить на змагання найсильнішим складом. За винятком хіба юніорок, які будуть представлені лише двома дівчатами.

До складу ж дорослої чоловічої національної збірної увійшли наш земляк Дмитро Підручний, Антон Дудченко, Богдан Цимбал, Тарас Лесюк, Артем Прима і Денис Насико. А ще один тернопілець Віталій Мандзин постарається посперечатися за нагороди під час юніорських баталій. У складі команди також ще один вихованець Тернопільської ОДЮСШ Дмитро Грущак, Роман Боровик, Владислав Чихар і Богдан Борковський.

Натомість у складі жіночої збірної України і далі в строю дві олімпійські чемпіонки — Юлія Джима і наша землячка Олена Білосюк. Компанію їм складуть Дарія Блашко, Ірина Петренко, Анастасія Меркушина та Анна Кривонос. Запасною тим часом може поїхати Валентина Семеренко. А за юніорок заявлені Юлія Городна та Олександра Меркушина.

На фото: лідер чоловічої збірної України з біатлону Дмитро ПІДРУЧНИЙ.

Фото із соціальних мереж