Із мрією про перемогу

Із мрією про перемогу

У середу, 21 вересня, після більш ніж тримісячної перерви відновлюються баталії у другому за рангом дивізіоні В Ліги націй. Перший із квартетів, нагадаю, крім збірної України, представлений також Шотландією, Ірландією і Вірменією.

Не зайве також буде нагадати і про те, що дебютний поєдинок наші земляки провели ще восьмого червня, коли на виїзді здолали збірну Ірландії. Через три дні підопічні Олександра Петракова у номінально домашній зустрічі не залишили шансів вірменам — 3:0. А після такого ж інтервалу червнева серія матчів завершилася нічиєю із збірною Ірландії — 1:1.

Два з трьох виграних поєдинків дозволили українцям із сімома очками захопити лідерство у своїй групі. Однак лише на один бал після такої ж кількості матчів відстають шотландці. Саме до них і навідаються в гості наші улюбленці найближчої середи, аби провести пропущений із відомих причин стартовий поєдинок. У суботу, 24 вересня, серія поєдинків продовжиться візитом у гості до збірної Вірменії. А у вівторок, 27 вересня, повторне протистояння Україна—Шотландія.

Тож вітчизняним прихильникам гри мільйонів залишається хіба побажати своїм улюбленцям утримати лідерство у своєму квартеті. У збірної Ірландії, до речі, поки що чотири набрані бали, у Вірменії — три.

Фото із вільних джерел