Осінній крос у парку Національного відродження

Осінній крос у парку Національного відродження

У тернопільському парку Національного відродження нещодавно визначилися лауреати чемпіонату області з легкоатлетичного кросу серед осіб з інвалідністю. Участь в осінніх стартах узяли шість десятків прихильників здорового способу життя різних нозологій.

Під час церемонії урочистого відкриття до любителів бігу пересічною місцевістю з вітальним словом звернулися начальник тернопільського регіонального центру «Інваспорт», заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України Віктор Федорчак і головний суддя, майстер спорту Віктор Ворко.

Для учасників змагань із теребовлянських навчально-реабілітаційного центру та академічного ліцею імені Ярослави Стецько, тернопільських спеціальної школи обласної ради, навчально-реабілітаційного центру, спеціальної загальноосвітньої школи міської ради і благодійного фонду «Карітас» організатори запропонували продемонструвати свою майстерність на дистанціях 800 метрів для чоловіків і 400 метрів для жінок.

На довшому з цих відрізків у своїх нозологіях першими дісталися фінішу Дмитро Щербак, Володимир Гродзік, Дмитро Мурдза, Володимир Вітвіцький, Микола Хрупалик, Артур Ярема, Олексій Матяш та Іван Яніга.

А серед представниць прекрасної половини людства не було рівних Тіні Мацько, Наталі Даниліній, Валентині Шулізі, Єлизаветі Ільєнко, Софії Фасолько, Лілії Назар, Вікторії Наконечній і Дарині Завірохіній.

Переможців і призерів нагородили медалями і грамотами.

На фото: під час змагань на візках.

Фото із соціальних мереж