Тато з мамою і я — спортивна сім’я!

Тато з мамою і я — спортивна сім’я!

Проєкт #BEACTIVE завітав у гості і до головного управління ДСНС у Тернопільській області. Його головною метою, як відомо, є постійне заохочення людей бути активними не лише впродовж тижня, а й залишатися такими протягом усього життя.

Минулої неділі, долучившись до Європейського тижня спорту, рятувальники краю ознаменували його проведенням спортивно-оздоровчих стартів «Тато, мама, я — спортивна сім’я!»

Не можна також не нагадати і про те, що змагання були організовані місцевим осередком Національного олімпійського комітету України в Тернопільській області спільно з обласними організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». А їхньою метою — популяризація здорового способу життя в колі сім’ї та родини, привернення уваги громадськості до занять оздоровчою фізкультурою, спонукання батьків особистим прикладом заохочувати дітей до систематичних занять спортом.

Тож спільно зі своїми чадами рятувальники та правоохоронці Тернополя продемонстрували свою майстерність у різноманітних конкурсах, які вдосконалювали спортивні навички, сприяли концентрації уваги та мислення. Гостями спортивного свята, до речі, стали директор ТОО ФСТ «Динамо» Володимир Небесний, виконувач обов’язків директора обласного «Спорту для всіх» Віталій Квасневський і стипендіат НОК України Олександр Хома.

Після завершення змагань усі учасники отримали на згадку заохочувальні призи. А переможців і призерів нагородили дипломами, пам’ятними медалями і кубками від організаторів та олімпійської команди NOC of Ukraine and the Olympic Team.

На фото: втомлені, але щасливі учасники стартів під час церемонії нагородження.

Фото із соціальних мереж