Попереду — Кубок України та кадетський чемпіонат

Попереду — Кубок України та кадетський чемпіонат

Минулих вихідних спортивний клуб «Галицькі леви» знову став ареною цікавих і захоплюючих поєдинків. За нагороди чемпіонатів Тернопільщини з вільної боротьби серед кадетів 2005—2006 років народження і чоловіків сперечалися понад сім десятків атлетів із семи збірних обласного центру, Борщева, Скали-Подільської, Збаража, Теребовлі і Чорткова.

Поєдинки юнацького турніру засвідчили перевагу в своїх вагових категоріях Дмитра Борака, Іллі Вінтоновича, Владислава Хариша, Юрія Дячука та Антона Солонинка із Збаража, теребовлянців Дем’яна Гайналія і Вадима Яворського з ОДЮСШ із літніх видів спорту, Богдана Коритка і Сергія Чугайовського з Борщева та вихованця Тернопільської КДЮСШ №1 Назара Тарана.

У той же час за підсумками суперечки чоловіків тріумфували Андрій Антонюк із Борщева, який нині навчається у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка, ще один майбутній педагог Дмитро Лісняк із Тернопільської КДЮСШ №1, Володимир Маньовський із Чорткова, теребовлянець Володимир Перхалюк і тернопільці Іван Лозинський, Володимир Чайківський, Віктор Шандригось і Тарас Бубен.

Переможці і призери нагороджені грамотами і медалями. До змагань їх готували наставники спортсменів Валерій та Дмитро Красовські, Іван Лозинський, Євген та Петро Королі, Володимир Перхалюк, Руслан Антонюк, Сергій Недокіс, Юрій Геравс та автор цих рядків.

Змагання стали відбірковими для участі в юнацькому чемпіонаті України, який відбудеться в листопаді у Києві, та Кубку України серед чоловіків. Останній проведуть у грудні в Білій Церкві Київської області.

Вітаємо переможців і призерів змагань та їхніх тренерів! Бажаємо борцям миру, міцного здоров’я і нагород чемпіонатів України!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

В. ШАНДРИГОСЬ.

На фото: після завершення змагань.

Фото із соціальних мереж