Цілодобовий доступ до електронних сервісів

Цілодобовий доступ до електронних сервісів

З початку цього року жителі Тернопільської області отримали 13548 сертифікатів електронного цифрового підпису. Про це повідомили в головному управлінні ДПС в області.

Наявність електронного цифрового підпису забезпечує цілодобовий доступ до електронних сервісів податкової служби в режимі онлайн у зручний для себе час доби, без відвідання установ. Варто мати на увазі, що у приміщенні Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ працівники сектору реєстрації користувачів головного управління ДПС України надають послуги з безкоштовної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису для юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадян.

Однак, зважаючи на те, що в Україні ведеться війна, податкова служба прийняла рішення автоматично перевипустити ще на рік сертифікати електронного цифрового підпису, термін яких завершується.

Користувачі, яким не потрібне автоматичне формування нових сертифікатів, можуть скасувати чинні сертифікати одним із способів, наведених за посиланням: https://acskidd.gov.ua/blokuvannya

Фото пресслужби ГУ ДПС у Тернопільській області