Стартувало «Олімпійське лелеченя»

Стартувало «Олімпійське лелеченя»

У ліцеї села Острів Великоберезовицької громади поблизу Файного міста нещодавно відбулися старти першого етапу всеукраїнських спортивно-масових змагань Національного олімпійського комітету України «Олімпійське лелеченя». Крім господарів, за нагороди сперечалися школярі з Великоберезовицького, Настасівського і Мишковицького ліцеїв, а також Петриківської гімназії.

Урочиста церемонія відкриття розпочалася з підняття під звуки державного гімну прапора нашої держави і вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих у страшній війні з росією. Учні також запалили символічний олімпійський вогонь, який уособлював нещодавню аналогічну подію у Греції перед початком цьогорічних XXXIII літніх Олімпійських ігор у столиці Франції Парижі.

Саме ж спортивне свято розпочалося з представлення команд. Далі за традицією кожен з колективів продемонстрував свої знання у вікторині на олімпійську тематику. Остаточні ж підсумки стартів визначилися після комплексної комбінованої спортивної естафети. Про об’єктивний арбітраж, до речі, потурбувалися надані місцевим осередком НОК України в Тернопільській області судді.

Коли всі завойовані бали були уважно підраховані останніми, з’ясувалося, що перемогли учні Великоберезовицького ліцею. Друге місце дісталося ліцеїстам із Мишкович, третє — збірній майбутніх олімпійців із Петриківської гімназії. Лауреатів стартів нагородили кубками і грамотами, всіх учасників — пам’ятними подарунками і сувенірами від місцевого осередку Національного олімпійського комітету України в Тернопільській області.

На фото: під час представлення команди майбутніх переможців із Великоберезовицького ліцею.

Фото із соціальних мереж