На п’єдестал піднялися двоє

На п’єдестал піднялися двоє

Протягом тижня у Рівному тривали баталії чемпіонату України з боксу серед молодих атлетів віком до 22-х років пам’яті Андрія Огородника. За звання найкращих сперечалися майже дві сотні майстрів шкіряної рукавички, які, крім нагород, сперечалися ще й за путівки на жовтневий чемпіонат Європи цієї вікової групи у столиці Болгарії Софії.

Честь нашого краю захищали вихованці тернопільських ОДЮСШ із літніх видів спорту і відділення боксу КДЮСШ із греко-римської боротьби. Найкраще серед них виступили дівчата. Як розповів наставник боксерок Руслан Фірман, у ваговій категорії до 75 кілограмів не було рівних майстру спорту Каріне Айрапетян. А серед атлеток, чия вага не перевищує 52 кілограми, третя місце завоювала Соломія Голован.

Натомість під час чоловічих баталій у ваговій категорії до 71-го кілограма змусив конкурентів рахуватися із собою підопічний Володимира Шнуровського Микола Загородний. Лише у поєдинку за вихід до півфіналу спортсмен поступився більш досвідченому конкуренту і посів у підсумковому протоколі п’яту позицію.

Тернопільські боксери тренуються в боксерському клубі «Шкіряна рукавичка» та в спорткомплексах «Текстильник» і «Палац спорту».

На фото: чемпіонка України Каріне АЙРАПЕТЯН разом зі своїм наставником Русланом ФІРМАНОМ після завершення церемонії нагородження.

Фото із соціальних мереж