Богатирські ігри

Богатирські ігри

У Тернопільському палаці спорту «Текстильник» відбулися відкриті чемпіонат області та першість Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів з гирьового спорту. За нагороди змагань сперечалися шість десятків атлетів, які захищали честь збірних начального спортивного закладу, секції гирьовиків палацу спорту, Заліщицького, Бучацького і Збаразького районів.

Для чоловіків організатори приготували випробування двоборством та естафетою, а для представниць чарівної половини людства — ривком гирі. В баталіях юніорів у своїх вагових категоріях не було рівних Володимирові Ващишину і Максимові Козаку зі спортивної школи та Христині Винник з Бучацького району, яка водночас перемогла і в турнірі жінок.

А богатирські ігри дорослих принесли успіх Русланові Бойку і Сергієві Федорову з Бучацького району, Миколі Палиці і Володимирові Гуменному (вперше виконав норматив кандидата в майстри) з Тернопільської ОДЮСШ, Володимирові Касянчуку і Дмитрові Концемалу із Заліщицького району та майстрові спорту Василеві Середюку з палацу спорту.

Очолювана заслуженим тренером України Зіновієм Кульчицьким збірна Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту піднялася на верхню сходинку п’єдесталу пошани і за підсумками командної суперечки. За нею — гирьовики Бучацького і Збаразького районів. Лауреати нагороджені кубками, медалями і грамотами.

А. ЯЦИНА.

На фото: під час змагань; збірна Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту — переможець у командному заліку.

Фото з архіву автора