Біжи, не озираючись

Біжи, не озираючись

Менше місяця залишилося до старту традиційного 23-го легкоатлетичного пробігу «Тернопільська озеряна», присвяченого Дню фізичної культури і спорту. Організатори з федерації легкої атлетики області і Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення намагаються іти в ногу з часом, заздалегідь оголосивши електронну реєстрацію всіх охочих узяти в ньому участь.

Чому, на їхню думку, варто зареєструватися? Тому що електронна реєстрація забезпечить кожному учасникові пробігу надсилання «смс» із результатом одразу після фінішу. А стартовий внесок гарантуватиме належне проведення змагань. Причому від останнього звільняються чимало соціальних категорій (деталі за цим же посиланням, що і реєстрація: athletic-events.com/events/567).

Легкоатлетичний пробіг «Тернопільська озеряна» є особистими змаганнями, в яких мають право взяти участь всі охочі віком від вісімнадцяти років. Окремо нагороджуватимуть чоловіків і жінок у десятьох вікових категоріях. На лауреатів очікуватимуть понад шістдесят подарунків і призів. А на всіх учасників — стартові і фінішні пакуночки, медаль фінішера, буклет учасника, круто проведений час та можливість відвідати Файне місто! Чи не головна, погодьтеся, відзнака. Адже міст багато, а Файне — одне.

Призовий фонд «Тернопільської озеряни-2019», яка відбудеться в суботу, 14 вересня, становить еквівалент 2200 умовних одиниць. Його розіграють переможці і призери в абсолютній першості серед чоловіків і жінок.

Біжи, не озираючись!

Афіша організаторів