П’єдестал підкорився двом дівчатам

П’єдестал підкорився двом дівчатам

Наприкінці минулого тижня у польському Загужі відбулися міжнародні змагання зі стрибків на лижах із трампліна і лижного двоєборства. Серед учасників стартів були і юні вихованці Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту.

Двом дівчатам, які були у складі нашої команди, вистачило майстерності піднятися на п’єдестал пошани за підсумками баталій відразу у двох вікових групах. Під час баталій юнок 2011 року народження і молодших відзнак за друге місце у лижному двоєборстві удостоїлася Олена Цибульська, фінішувавши при цьому сьомою у чистих стрибках. Натомість Дарина Герасим’юк у двоєборстві виборола «бронзу», підкріпивши її п’ятою позицією у стрибках.

У старшій же віковій групі (2009—2010 роки народження), яка виконувала стрибки із 40-метрового трампліна, Олена Цибульська у двоєборстві показала третій результат, а в стрибках — четвертий. У стрибках на лижах із трампліна цієї ж вікової групи другу на цих змаганнях «бронзу» підкорила Дарина Герасим’юк.

Кременецькі юнаки 2010 року народження і старші теж виконували стрибки із 40-метрового трампліна. За підсумками суперечки двоєборців Олександр Струмінський посів п’яте, а Данило Рудак — сьоме місця. У загальнокомандному заліку наші земляки фінішували третіми серед одинадцяти колективів.

На фото: юні двоєборці і стрибуни із Тернопільської ОДЮСШ із зимових видів спорту.

Фото із соціальних мереж