Схід та Захід разом!

Схід та Захід разом!

Старти сільських фізкультурників, до речі, були присвячені 90-річчю Донецької області та Дню Незалежності України. Участь у них узяли найкращі сільські атлети Донецької, Закарпатської, Тернопільської і Львівської областей.

Тернопільщину представляли прихильники здорового способу життя з Великогаївської територіальної громади Тернопільського району. Вони кинули виклик конкурентам у волейболі, настільному тенісі, шахах, шашках, бадмінтоні і гирьовому спорті.

За підсумками баталій прихильників гри над сіткою наші земляки фінішували третіми. Волейболісти поступилися титулом переможців господарям турніру і віцечемпіонам із Донеччини. Третє загальнокомандне місце вибороли і гирьовики Великогаївської ТГ. В особистому ж заліку Вадим Карлатян удостоєний відзнак за друге місце, а Валентина Кедя — за третє.

Суперництво шахістів також завершилося завоюванням прихильників інтелектуальної гри з нашого краю «бронзи» у командному заліку. Натомість в особистому Тетяні Шнурик не було рівних серед жінок.

А найбільш приємні новини надійшли після завершення суперечки у настільному тенісі і шашках. Перемогами порадували тернопільські майстри малої ракетки Сергій Ізб’янський та Олена Шліхта. А в турнірі шашкістів тріумфували Ольга Михайлюк та Орест Пелихата. Наші земляки не потрапили до числа призерів хіба у суперечці бадмінтоністів.

Командне суперництво завершилося завоюванням сільських фізкультурників із Великогаївської ТГ третього місця. Господарі стали переможцями, львів’яни — другими.  

Тернопільська територіальна організація ВФСТ «Колос» щиро дякує за допомогу в організації та участі спортсменів у всеукраїнських змаганнях «Схід та Захід разом!» голові Великогаївської територіальної громади Олегові Кохману.

Персональна ж подяка — керівництву навчально-спортивної бази «Закарпаття» і комплексу «Гелікон».

Фото із соціальних мереж