Визначили найсильніших у кросі

Визначили найсильніших у кросі

У парку Національного відродження нашого обласного центру нещодавно визначилися лауреати чемпіонату тернопільського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» із легкоатлетичного кросу. Шість десятків прихильників бігу з різних нозологій продемонстрували свою майстерність на відрізках 800 (чоловіки) і 400 (жінки) метрів.

Не можна не згадати і про те, що участь у стартах узяли збірні Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру, тернопільських спеціальної школи обласної ради, навчально-реабілітаційного центру, спеціальної загальноосвітньої школи міської ради і благодійного центру «Карітас». А з вітальними словами до бігунів звернулися заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України, керівник «Інваспорту» Віктор Федорчак і заслужений тренер України, головний суддя змагань Іван Салук.

Чемпіонами ж області в своїх нозологіях стали Дмитро Щербак, Володимир Габрук, Тарас Носик, Микола Хрупалик, Артур Ярема, Іван Яніга, Андрій Євтушенко, Вікторія Пилипів, Наталія Даниліна, Юліана Франків, Ірина Сагановська, Софія Семчишин, Лілія Стасюк і Дарина Завірохіна.

Фото організаторів