Успіхи земляків на гімназіаді в Івано-Франківську

Успіхи земляків на гімназіаді в Івано-Франківську

Початок цього тижня ознаменувався проведенням в Івано-Франківську III літньої гімназіади з легкої атлетики. Участь у цих змаганнях узяли і прихильники «королеви спорту» з Тернопільщини.

Найкраще серед них виступив підопічний Євгена Кармелюка Матвій Чауш, який у секторі для стрибків у висоту виборов друге місце. Інший же вихованець досвідченого наставника Марко Терещук удостоївся бронзової медалі в потрійному стрибку. Обоє, до речі є учнями Микулинецької ЗОШ.

А ще одну «бронзу» в штовханні ядра завоював для збірної краю вихованець Тернопільської ОДЮСШ Олексій Навроцький. Талановитим атлетом, який навчається в ЗОШ №22, опікуються Галина Шмуляєва і Леонід Дахновський.

У секторі для стрибків у висоту на нагороди претендували ще двоє наших земляків. Четвертими місцями порадували Євгена Кармелюка Дар’я Міхєєва з Львівського фахового коледжу спорту та учень Великогаївської ЗОШ Ілля Варушичев.

Варто також згадати і про досягнення двох вихованок Тернопільської ОДЮСШ, які тренуються під керівництвом Ольги Стефанишиної. В бігу на 2000 метрів із перешкодами п’ятою фінішувала Ольга Правецька із ЗОШ №24. Натомість Марта Вацик із ЗОШ №19 посіла восьме місце в спортивній ходьбі на 3000 метрів.

У загальнокомандному заліку збірна Тернопільщини, за яку були заявлені всього вісім атлетів, набравши 212 очок, посіла тринадцяте місце.

Фото з архіву обласної федерації