Новорічні звитяги стрибунів

Новорічні звитяги стрибунів

У манежі Львівського державного університету фізичної культури визначилися лауреати вже 51-х традиційних всеукраїнських змагань «Новорічний день стрибуна». Не стала несподіванкою й участь у них тернопільських прихильників «королеви спорту».

Скажімо, в секторі для потрійного стрибка друге місце виборов вихованець Тернопільської ОДЮСШ Ігор Танасійчук. А в стрибках у висоту третім став досвідчений Олександр Хома, п’ятим — ще один вихованець ОДЮСШ Денис Загалюк.

Усі троє захищали честь Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка і тренуються під керівництвом заслуженого тренера України Михайла Васірука. Так само, як і вихованка ОДЮСШ Руслана Муравська. Вдалий політ у найкращій спробі дозволив дівчині теж фінішувати третьою в стрибках у висоту.

 Сектор для стрибків у висоту став щасливим і для учня Микулинецької ЗОШ Матвія Чауша. У суперечці юнаків підопічний Євгена Кармелюка завоював друге місце.

А в стрибках у довжину свого наставника, майстра спорту Віктора Ворка порадували вихованці тернопільських регіонального центру і ДЮСШ «Інваспорт». Відзнак за треті місця удостоїлися Єлизавета Ільєнко і першокурсник факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Мар’ян Репета.

На фото: бронзові призери в стрибках у висоту Олександр ХОМА і Руслана МУРАВСЬКА. 

Фото з архіву обласної федерації