Успішні виступи на новорічному турнірі

Успішні виступи на новорічному турнірі

Легкоатлети Тернопільщини провели старий рік вдалим виступом на відкритому новорічному чемпіонаті Івано-Франківської області в приміщенні. Після баталій у манежі місцевого фахового коледжу фізичного виховання наші земляки не раз піднімалися на п’єдестал пошани.

Передусім не можна не згадати про вихованців Тернопільської ОДЮСШ. У чоловічому спринті на 50 метрів не було рівних студентові Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Ігореві Танасійчуку. Аналогічного успіху в секторі для стрибків у висоту домоглася Руслана Муравська. А ще один підопічний заслуженого тренера України Михайла Васірука, теж майбутній педагог Денис Загалюк у цій же дисципліні виборов друге місце.

Трьома завойованими нагородами порадували і метальники навчального спортивного закладу, які тренуються під опікою Галини Шмуляєвої і Леоніда Дахновського. У суперечці юнаків у штовханні ядра Олексій Навроцький з особистим досягненням фінішував другим, Максим Прокопець — третім. Серед юніорок же бронзовою призеркою стала студентка педагогічного Дарина Мостова.

Нарешті, про успіхи наймолодшої і найстаршого. Підопічна Богдана та Оксани Дудів Інна Чистух фінішувала третьою в спринті. А викладачу Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Олександрові Хомі не було рівних у стрибках у висоту.

Відзначилися і вихованці тернопільських регіонального центру та ДЮСШ «Інваспорт». У стрибках у висоту серед дівчат друге місце виборола Єлизавета Ільєнко, якою опікується майстер спорту Віктор Ворко. А в спринті серед жінок аналогічного успіху домоглася підопічна заслуженого тренера України Івана Салука Ольга Зазуляк.

На фото: після церемонії нагородження.

Фото Федерації легкої атлетики Тернопільської області