На підтримку Збройних сил України

На підтримку Збройних сил України

У кременецькому центрі вільного часу «Панорама» відбувся благодійний турнір з армрестлінгу на підтримку Збройних сил України. Його учасниками стали майже сто рукоборців із Тернопільщини, Львівщини і Рівненщини.

Змагання, до речі, були заплановані на 25—26 лютого. Тож через початок війни їх довелося перенести. Однак як тільки з’явилася можливість, організаторську та меценатську підтримку надали чи не всі прихильники боротьби на руках краю. Мова про очолювану Вадимом Стецюком та Ігорем Лисим Тернопільську федерацію армрестлінгу, Дениса Саликова, відділ молоді та спорту Кременецької міської ради, Кременецького міського голову Андрія Смаглюка вже згаданий центр вільного часу «Панорама» і, звісно ж, клубу Pushkar Gym, серед яких не можна не згадати Вадима Стецюка, Макса Поліщука, Сергія Точинського Дмитра Сімчука і Дмитра Кулика.

Під час турніру спортсмени визначили найсильніших у двох юнацьких вікових групах, турнірі молодих атлетів віком до двадцяти років, змаганнях дорослих, дівчат і в абсолютній категорії. Для потреб Збройних сил України було зібрано понад десять тисяч гривень.

До числа призерів змагань, до речі, вдалося потрапити і представнику тернопільського регіонального центру «Інваспорт» Володимирові Гродзіку. У суперечці дорослих атлетів, чия вага перевищує 90 кілограмів богатир виборов друге місце у турнірі на праву руку.

На фото: учасники турніру з армрестлінгу на підтримку Збройних сил України.  

Фото із соціальних мереж