Рівняння — на старших

Рівняння — на старших

Відразу після того, як у Тячеві Закарпатської області на юніорському чемпіонаті України з греко-римської боротьби надзвичайно успішно виступили спортсмени з Тернополя, завоювавши дві золоті та одну срібну медаль, у цьому ж місті відбувся всеукраїнський юнацький турнір пам’яті Й. Болдижара. І молодші борці з Файного міста теж не підвели своїх наставників.

Варто зазначити, що у різних вікових групах участь у змаганнях узяли майже п’ять сотень учасників з усіх куточків нашої держави і сусідньої Молдови. І в такій солідній компанії наші земляки з Тернопільської КДЮСШ із цього виду єдиноборств не загубилися. Для прикладу, серед юнаків 2009—2010 років народження у своїх вагових категоріях друге місце завоював Матвій Кротюк зі школи-ліцею №6 імені Н. Яремчука, третє — учень ЗОШ №24 Канан Насіров.

Двоє тернопільських борців удостоїлися честі піднятися на п’єдестал пошани і після завершення змагань серед юнаків 2011—2012 років народження. У своїй ваговій категорії не було рівних Артемові Топольницькому із ЗОШ №11. Причому у вирішальній сутичці йому поступився Владислав Олексенко з Буцнівського ліцею.

Нарешті, у суперечці юнаків 2013—2014 років народження третім став Назар Барабаш із ЗОШ №29.

Наші земляки займаються під керівництвом заслуженого тренера України Андрія Телебана, майстрів спорту Володимира Лучанка і Василя Мончака.

На фото: юні тернопільські борці разом зі своїми наставниками після завершення церемонії нагородження.   

Фото із соціальних мереж