З нагоди Дня міста

З нагоди Дня міста

У Різдво Святого Івана Хрестителя центр розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради провів шаховий турнір, присвячений Дню міста. На стадіоні «Колос» силами помірялися близько чотирьох десятків дорослих і юних прихильників древньої гри з різних куточків нашого краю.

Кількагодинні баталії порадували неабиякими інтелектуальними здібностями учасників, їхньою непереборною волею до перемоги. А спортивні підсумки насамперед засвідчили перевагу гостей із Борщева. Достатньо сказати, що і в дорослому турнірі, і в суперечці юнаків із дівчатами головні відзнаки вибороли саме шахісти з цього міста — Роман Сорока, Дмитро Сакундяк і Діана Скорохід. За підсумками змагань дорослих «срібла» удостоївся також Максим Сакундяк. А в перегонах юнаків увесь п’єдестал пошани залишився за борщівцями. Компанію переможцеві склали Артем Крупа і Тарас Дякун.

У той же час третє місце в турнірі дорослих завоював Роман Войтович із Теребовлі. А турнір дівчат із другим результатом завершила ще одна господарка стартів Маргарита Барвінська, із третім — Христина Ціцінська з Хоросткова.

Переможці і призери нагороджені грамотами, медалями та цінними призами від центру розвитку спорту та фізичного виховання Теребовлянської міської ради.

Я. КОРОЛЮК.

Фото з архіву організаторів