Цукерки, рецепти яких подані нижче, нічим не поступаються фабричним. «Трюфелі» навіть смачніші від купованих. Солодких вражень!
200 г чорного шоколаду, 25 г масла, 140 мл. жирних вершків, 3 ст. л. какао, 3 ст. л. цукрової пудри, 25—30 шт. фундука чи інших горішків.
Підсушити горіхи на сковорідці протягом 3—4 хв. і відставити. На водяній бані розтопити шоколад. В окремій посудині довести до кипіння масло й вершки і відразу зняти з вогню.
Обережно влити шоколад у вершкову масу, збиваючи її дерев’яною ложкою до густоти. Хай вистигне. Можна поставити її в холодильник на годину-півтори.
Змішати какао з пудрою, формувати за допомогою двох чайних ложок цукерки, всередину кожної класти фундук і обкачувати їх у какао.
Фото з вільних джерел
Прокоментуйте