Фальсифікаторам доведеться відповісти

Фальсифікаторам доведеться відповісти

У лютому цього року співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Тернопільській області за процесуального керівництва прокуратури краю припинили протиправну діяльність організованої злочинної групи в складі трьох осіб, які займалися виготовленням та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв із використанням підроблених марок акцизного податку. Ділки виготовляли та реалізовували фальсифікат під виглядом горілки та коньяку різних марок.

Під час обшуків податкові міліціонери вилучили понад дві тисячі літрів водно-спиртової суміші, яку видавали за елітний алкоголь відомих брендів. Конфіскували також обладнання для змішування, очищення та перекачування купажу спиртової суміші, матеріали для упакування контрафактної продукції, порожню тару.

За результатами досудового розслідування, яке проводилося слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС в області, згаданих осіб повідомили про підозру в незаконному виготовленні алкогольних напоїв, зберіганні з метою збуту, транспортуванні з цією метою та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненими в складі організованої групи. Організатору ж також інкримінували підозру в придбанні, зберіганні та використанні при продажу незаконно виготовлених підакцизних товарів підроблених марок акцизного податку.

Кримінальне провадження направлено до суду з обвинувальним актом.

Фото сектору комунікацій ГУ ДПС у Тернопільській області