Швидкі і спритні

Швидкі і спритні

Фахівці тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели в одному з літніх оздоровчих таборів нашого краю фізкультурно-оздоровчі старти. Участь у них узяли діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб, яких доля змусила перебратися на Тернопільщину.

Під час змагань юні прихильники здорового способу життя продемонстрували свою майстерність в естафетах «Фрізбі», «Вправи на скакалці», «Хто влучніший», «Баскетбол», «Швидкі та спритні», «Боулінг», «Футбольна», «Гольф», «Біг змійкою», «Флорбол», «Теніс». Усього за звання найсильніших виявили бажання посперечатися понад дві сотні школярів.

Дійство завершилося нагородженням усіх учасників сувенірною атрибутикою від організаторів і друкованою продукцією від ТзОВ «Видавництво «Школярик». У зв’язку із чим «Спорт для всіх» не міг не висловити щиру подяку за благодійну допомогу своєму традиційному поліграфічному спонсору на чолі з Володимиром Головачем.

Фото із соціальних мереж