Чат із чемпіоном

Чат із чемпіоном

Завдяки місцевому осередку Національного олімпійського комітету України в Тернопільській області учасниками його всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab стали й учні Збаразької дитячо-юнацької спортивної школи. Спільно із фізкультурно-спортивним клубом «Чемпіон» були реалізовані модулі «Чат із чемпіоном та лідерські навички», а також «Олімпійські та загальнолюдські цінності».

Свої, будемо сподіватися, майбутні олімпійські історії молодшим товаришам по тренуваннях розповіли бронзовий призер чемпіонату Європи серед юнаків віком до п’ятнадцяти років Владислав Хариш та учасники цієї першості та першості Старого континенту серед сімнадцятирічних атлетів Юрій Вовк, Назар Бовтун і Дмитро Борак.

Наймолодші борці разом із гостями змогли активно провести час, передусім узявши участь у «Розминці від чемпіона». А також дізнатися про секрети їхнього успіху на міжнародній спортивній арені. Основними ж меседжами у спілкуванні стали три олімпійські цінності — дружба, повага і досконалість.

На думку Владислава Хариша, яких би вершин спортсмени не досягали, завжди варто залишатися людиною пам’ятати про те, що задля перемоги необхідні титанічні зусилля. І, звісно, завжди ставитися з повагою до своїх суперників. А також до друзів по команді. Бути вдячними наставникам, батькам, усім, хто підтримує і всіляко сприяє розвитку.    

На згадку про участь у проєкті #OlympicLab майбутні чемпіони отримали подарунки від місцевого осередку НОК України в Тернопільській області, першим заступником голови якого є майстер спорту із вільної боротьби Віталій Ігнатенко. А навчальний спортивний заклад — спортивний інвентар, який, без сумніву, допоможе у майбутній підготовці до змагань.

Фото із соціальних мереж